Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

Väldet Axelbandslös Golvlång Chiffong Festklänning med Rufsar Pärlbrodering Applikationer Spetsar #020003264

Pris: SEK 1,272

Originalpriset: SEK 1,747  Sparer  SEK 475

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 205 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,272

recensioner: Skriv en Recension

Från Jannicke Wilhelmsen 2016-04-27 09:44:47

Love it

Från liza 2012-12-02 00:21:13

I just got this dress... fabulous one & a very precise sewing
thanks jenjenhouse for this dress

Från postec 2012-09-19 15:31:54

Bonjour, pourrais-je avoir plus de photo au niveau du buste et es ce que je peux avoir la couleur de sur la photo pour la prendre en identique voila merci beaucoup.

Från Marie Acton 2012-07-17 12:41:09

Please can i see a picture of this dress in the colour that most matches the one in the picture as from the other comments i can see that that colour is not available anymore

Från Christine Horne 2012-07-13 12:10:33

This dress looks fab. How long does it take to get it to Norway ? How come you dont have the colour in the picture?

Från Emilie 2012-07-12 22:13:32 FEATURED ÖVERSIKT

Habe das Kleid für eine Party gekauft.

Es sieht traumhaft aus. Der Stoff fällt wunderschön.

Ich kann das Kleid absolut empfehlen!

Från Katrina 2012-06-24 02:22:34

Hi
I have 3 questions regarding this beautiful dress:
1. Is there boning in this dress? If so, is it only on the lace beading area, or does it go to the waist.
2. Can thin straps be sewn on this dress?
3. Is the silver in your colour range a white silver or black silver? Can I please see this in your available silver colour.

Thanks

Från MIRJETA 2012-06-21 07:52:02

HALLO
IST DER KLEID IN GRÖSSE 46 ZU HABEN UND IST ES LIEFERBAR BIS 6.7.12?

Från Sarah Heinze 2012-06-17 07:10:42

Hallo,
es ist zwar noch keine Bewertung , aber ich wollte gerne fragen welche Farbe das Kleid hat und vor allem ob sie die Farbe noch auf Lager haben. Denn als ich das Kleid gesehen habe... habe ich mich wie so viele auch verliebt und ich wollte es auf einer Hochzeit anziehen und ich will kein anderes Kleid mehr haben.

Från Denise Skillecorn 2012-06-02 00:05:20

Hi what is the colour of this dress in the picture???

Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • Feminin/Dans/Gym Attraktiv Silikon Lim Shapers/Trådlös/Backless Behå/Nippel Covers (041004216) 45
    SEK 328 SEK 185 Sparer SEK 144
  • SEK 288 SEK 144 Sparer SEK 144
  • SEK 452 SEK 226 Sparer SEK 226
  • SEK 801 SEK 400 Sparer SEK 400
  • SEK 440 SEK 154 Sparer SEK 286
  • Kvinnor Nylon Tea-lång 1 Nivåer Underkjolar (037004071) 50
    SEK 185 SEK 92 Sparer SEK 92
  • SEK 230 SEK 164 Sparer SEK 66
  • SEK 205 SEK 123 Sparer SEK 82
  • SEK 62 SEK 31 Sparer SEK 31
  • SEK 113 SEK 56 Sparer SEK 57