Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

Väldet Älskling Sweep släp Chiffong Bröllopsklänning med Rufsar Beading #002004156

Pris: SEK 1,713

Originalpriset: SEK 1,713  Sparer  SEK 0

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 181 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,713

recensioner: Skriv en Recension

Från Tatjana 2015-04-26 09:52:53

Ich habe das Kleid in weiß schneidern lassen. Es kam innerhalb 3 Wochen und saß perfekt. Die Schleppe war mir zu lang, ließ sich aber problemlos abschneiden. Ich würde empfehlen das Kleid in elfenbein zu nehmen, das es sehr schwer war passende Schuhe und Bolero zu finden. Trotzdem sah das Kleid sehr schön aus.
Einen Stern habe ich abgezogen, da genau betrachtet das Kleid nicht sehr gut genäht war, aber das sieht man nur, wenn man sich sehr gut auskennt. Man muss bedenken, dass man eine Maßanfertigung sonst zu so einem Preis nicht bekommt. Das Kleid sah super aus und alle dachten es wäre sehr teuer gewesen. Ich bin sehr zufrieden und würde jedem diesen Shop empfehlen.

Hier ein Foto von meinem perfekten Kleid :)


pic1.jpeg

Från Hellen Sandvik 2013-05-06 06:01:24 FEATURED ÖVERSIKT

Hei
Jeg giftet meg på Mauritius den 6.04 2013.
Jeg kjøpte min kjole på Jenjen house og den var nydelig jeg var kjempefornøyd.
Tusen takk.

m.v.h
Hellen Sandvik

pic1.jpgpic2.jpg

Från jacqueline 2012-11-13 17:26:13

hola que tal soy de buenos aires Argentina y me encanto este vestido me gustaria saber como hago para verlo o para poder probarmelo y el precio en pesos. Gracias

pic1.jpg

Från patricia galvez 2012-11-10 21:15:20

me interesan los vestido estan hermosos me caso el 4 de enero y kisiera saber el modo en el ke se manejan

pic1.jpg

Från rosato 2012-03-28 08:25:43

Boujour,

Je serais interessée par plusieurs de vos modèles pour une cérémonie qui aura lieu le 9 Juin 2012.
Je serais enceinte de sept mois, pensez-vous que le modèle conviendrait?

Från jenny 2015-02-03 05:52:40

espero que llegue pronto porque me caso en breve! que ganas de lucirlo

Från yenny cg 2013-08-19 02:22:53 FEATURED ÖVERSIKT

mi vestido me ha llegado en perfecto estado y es precioso muchisimas graciasssss

Från Vera 2013-08-13 01:48:58 FEATURED ÖVERSIKT

fond of this dress and it is packaged well when I see it. when i wear it ,perfectly!! i am very appreciated for your help. thank you!! would recommend this dress to all of my friends and definetely 5 satrs!!

Från sandra santelmo 2013-08-07 12:45:22 FEATURED ÖVERSIKT

Thank you for sending me the dress so quickly ! it's perfect! I love it!

Från Anna-lena Hagström 2013-07-10 09:10:43 FEATURED ÖVERSIKT

I get my dress today and i try it..It was so gorgeous..I love and it fits Thank u so much for your service..Thnx From Aland Finland

Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 145 SEK 145 Sparer SEK 0
  • SEK 23 SEK 23 Sparer SEK 0
  • Personlig Blomma mallen Rostfritt Stål Tårtspadar (118029054) 50
    SEK 218 SEK 109 Sparer SEK 109
  • SEK 82 SEK 82 Sparer SEK 0
  • SEK 490 SEK 490 Sparer SEK 0
  • SEK 54 SEK 27 Sparer SEK 27
  • SEK 163 SEK 163 Sparer SEK 0