Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

Kvinnor Satäng Klackar Sandaler Latin Dansskor #053006987

Pris: SEK 179

Originalpriset: SEK 893  Sparer  SEK 715

SEK 179

recensioner: Skriv en Recension

Från martina12345koc 2014-05-24 12:05:53

Boty moc pěkné, jako na fotce, pokud rozmýšlíte velikost volte o číslo větší.

Från martina12345koc 2014-05-24 12:04:59

Botky krásné, na noze vypadají úžasně, fotka odpovídá, volte ale raději o číslo větší.

Från martina12345koc 2014-02-26 11:07:40

Vše proběhlo v pořádku, boty odpovídají fotce i popisu, jen velikost byla zřejmě z uvedeného rozmezí ta menší, takže jsem si objednala větší a tyto bez problémů prodala dál. Ráda všem doporučuji

Från Grace 2012-11-19 21:59:38 FEATURED ÖVERSIKT

We are very satisfied with these shoes. They arrived before scheduled. very comfortable shoes just like the picture and my daughter danced beautifully in them. the price is also very cheap. we will definitely buy shoes from you again. thx jenjen

Från Ashley 2012-11-12 21:54:37 FEATURED ÖVERSIKT

I bought these to wear at my daughter's outdoor wedding this fall. They're stylish, & seem to be comfortable enough for a night of dancing.

Från Jane 2012-11-10 21:52:16 FEATURED ÖVERSIKT

At first I hesitated about buying these shoes because of the price, but they are wonderful, and the fine quality means that they will last for years.

Från Pidge 2012-11-09 01:31:09 FEATURED ÖVERSIKT

Excellent choice if you want to look different. They feel very comfortable. I'm considering to buy another

Från eja-sofia 2012-10-29 01:48:11

moi,mä halusin vaan sanoo ett teillä on aivan upeet kengät ja mekot.mull on synttärit 6.12 niin voisitteko autta mua löytämään mekon rypytyksellä värillä musta,valkoinen tai lila

Från avid 2012-09-19 22:48:18

i was review that

Från avid 2012-09-19 22:47:07

avidi

1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 278 SEK 139 Sparer SEK 139
  • SEK 437 SEK 218 Sparer SEK 219
  • SEK 199 SEK 119 Sparer SEK 80
  • SEK 60 SEK 30 Sparer SEK 30
  • SEK 109 SEK 55 Sparer SEK 55
  • SEK 425 SEK 149 Sparer SEK 276
  • gel hälften Innersula Tillbehör (107022645) 50
    SEK 47 SEK 24 Sparer SEK 24