Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

Kvinnor Satäng Cone Heel Stängt Toe Plattform Pumps med Beading Strass #047005114

Pris: SEK 462

Originalpriset: SEK 816  Sparer  SEK 354

SEK 462

recensioner: Skriv en Recension

Från Ramona 2013-04-11 04:14:05 FEATURED ÖVERSIKT

mijn jurk was super nog mooier dan op de foto.
goeie kwaliteit was helemaal verliefd op mn jurk.
en mn schoentje waren ook echt super mooi.
zeker de moeite waard om hier te gaan bestellen.

pic1.jpg

Från Sibylle Bolliger 2014-09-23 11:47:59

Die Schuhe mit dem gewissen Etwas! Sehr schön und passen perfekt.

Från potiron 2012-12-28 03:45:35

je l'ai est recu se matin elle sont superbe, tres belle ,j'adore merci

Från Ada 2012-11-14 21:57:17 FEATURED ÖVERSIKT

When i get the shoes i can not believe my eye that it is more beautiful than it in the picture, i love it totally and con not waiting to wear ti on my wedding. THANKS SO MUCH

Från Najaah 2012-11-11 21:46:04 FEATURED ÖVERSIKT

i order this product as am getting married soon and wanted to order it from JJsHouse as its safe and they packed it carefully in a safety box. thank you for opening a website that makes me confident to it. am so happy can;t wait to wear it for my wedding.

Från Patricia 2012-11-09 22:30:50 FEATURED ÖVERSIKT

fell in love with these shoes,there for my wedding and are so comfortable,and just could not believe the price they where a bargain thanks JenJenHouse

Från Fay 2012-06-22 01:17:45

These shoes are not only pretty but they are pretty comfortable. Hope they will work well for our special day.

Från Geiliane 2012-05-16 07:20:54

olá, gostaria de saber se este modelo e como aparece na foto se não for gostaria que me mandassem a foto do original . obrigada

1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 163 SEK 163 Sparer SEK 0
  • SEK 109 SEK 109 Sparer SEK 0
  • SEK 54 SEK 27 Sparer SEK 27
  • SEK 154 SEK 154 Sparer SEK 0