Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

Kvinnor Konstläder Klackar Pumps Bal med T-Rem Dansskor #053008212

Pris: SEK 298

Originalpriset: SEK 745  Sparer  SEK 447

  • Färgtabell
  • Hälen typ
SEK 298

recensioner: Skriv en Recension

Från carlamsilva.77 2014-03-03 12:11:03

Já recebi a minha encomenda. Os sapatos são muito bonitos, glamorosos e chiques. Gostei muito e ficaram muito bem nos pés. São confortáveis. Nem parece que tenho sapatos calçados, bem leves.

Från Jan Warren 2013-10-28 07:56:17 FEATURED ÖVERSIKT

These shoes are perfect. The lady who wanted them is extremely happy with them and the heel height is what she wanted.
Thank you for the lovely design and comfort of these shoes.
Jan Warren

Från Martina 2013-07-16 00:49:47 FEATURED ÖVERSIKT

Hi,i wanted to tell you that the mail man did the delivery today.And i did not wait to try them on.They are so beautiful just as the picture.I am so happy.I am going to wear them for an important performance.I have much more confidence with these beautiful shoes.Many thanks.

Från Lilli Herti 2013-06-07 06:14:05 FEATURED ÖVERSIKT

Super schnell geliefert, schöne Farbe. Danke!

Från Diane Butler 2013-01-24 20:27:47 FEATURED ÖVERSIKT

Graet shoes. very pretty.

Från Pollie 2012-12-20 22:58:23 FEATURED ÖVERSIKT

Super schnell geliefert, schöne Farbe, man kann mit den Schuhe gut laufen und tanzen!!!

Svar från JenJenHouse 2012-12-20 22:59:55

Från Inés 2012-12-19 00:14:27 FEATURED ÖVERSIKT

Danke sehr, liebe JenJenHouse Team!

Die Farbe der Schuhe ist toll, ausserdem sind die Schuhe super bequem zum Tragen. Ich finde sie einfach toll.

Svar från JenJenHouse 2012-12-19 00:16:26

Från Shirley Magnusson Corter 2012-12-13 22:43:03

This shoe was exactly what I expected, I´m satisfied over this purchase. I can warmly recommend it.

Från Barbara 2012-12-13 19:56:59 FEATURED ÖVERSIKT

Ich muss euch meinen Daumen drücken!

Sehr gut gemacht. Die Schuhe sind sehr bequem und die Farbe gefällt mir auch sehr.

Wir möchten gern nächtes Mal wieder bei euch Schuhen bestellen und wünschen Ihnen ein schönes Wochenende :)

Svar från JenJenHouse 2012-12-13 19:58:45

Från Joachim 2012-12-07 23:40:04

Danke sehr, JenJenHouse Team!

Ich habe dieses Paar Schuhe für meine Freundin gekauft. Die Qualität ist super und der Preis finde ich super günstig.

Wir kommen bestimmt wieder zu euch und wünschen Ihnen ein schönes Wochenende :)

Svar från JenJenHouse 2012-12-07 23:43:13

Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 278 SEK 139 Sparer SEK 139
  • SEK 437 SEK 218 Sparer SEK 219
  • SEK 199 SEK 119 Sparer SEK 80
  • SEK 60 SEK 30 Sparer SEK 30
  • SEK 109 SEK 55 Sparer SEK 55
  • SEK 425 SEK 149 Sparer SEK 276
  • gel hälften Innersula Tillbehör (107022645) 50
    SEK 47 SEK 24 Sparer SEK 24