Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

Jacka V-ringning Knälång Taft Festklänning med Rufsar #020003292

Pris: SEK 1,011

Originalpriset: SEK 1,876  Sparer  SEK 865

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 198 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,011

recensioner: Skriv en Recension

Från MAYRA 2013-01-14 16:36:44

thank you JENJEN HOUSE you guys are great my dress is Beautiful fits perfect i love it

Från ines 2012-12-07 00:54:14 FEATURED ÖVERSIKT

Nice, comfortable, flattering dress otherwise. the soft fabric impressed me a lot and i am considering buy it in another color again

Från Kasandra 2012-12-07 00:52:29 FEATURED ÖVERSIKT

This really is a great looking dress! Fits very true to size and looks great on us busty women. I am 5'3", about 118 pounds and a 34D

Från Yvonne 2012-10-10 22:23:08 FEATURED ÖVERSIKT

I love this dress, it was just the way i imagine it.

Från Sacha 2012-10-10 22:17:18 FEATURED ÖVERSIKT

The quality of the dress was appropriate for what I paid, it was exactly as I wanted!!!very elegant! thx jenjenhouse!!

Från Tone Hagen 2012-09-21 03:58:41

Bestillte og betalte for 2 kjoler den 05,09.12. Har nå fått beskjed om at ordren er kanselert. Hvorfor?

med hilsen
Tone

Från louise maurais 2012-09-14 11:30:21

magnifique robe pour le temps des fetes ou un mariage

Från HARBULOT CLAIRE 2012-08-24 20:17:26

POUVEZ VOUS S' IL VOUS PLAIT CHANGER LA COULEUR DE CETTE ROBE REF 020003292
FAIRE DU VIOLETTE AU LIEU DU FUSHIA
MERCI DESOLER POUR LE CHANGEMENT
MERCI DE CONFIRMER VOTRE ACCORD DU CHANGEMENT DE COULEUR
CLAIRE

Från Karen McGovern 2012-07-24 11:51:40

Hi there,

Would love to order this dress in red but could i see the dress in red first if you have some pictures please? Also would it be possible to get it by friday the 3rd of August for a wedding on the 4th?

Från Emilie 2012-07-12 21:24:37 FEATURED ÖVERSIKT

Das Kleid ist total hübsch. Würde es auf jeden Fall wieder kaufen. Es ist echt ein Traum.

Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 278 SEK 139 Sparer SEK 139
  • SEK 437 SEK 218 Sparer SEK 219
  • SEK 774 SEK 387 Sparer SEK 387
  • SEK 425 SEK 149 Sparer SEK 276
  • Kvinnor Nylon Tea-lång 1 Nivåer Underkjolar (037004071) 50
    SEK 179 SEK 89 Sparer SEK 89
  • SEK 222 SEK 159 Sparer SEK 64
  • SEK 199 SEK 119 Sparer SEK 80
  • SEK 60 SEK 30 Sparer SEK 30
  • SEK 109 SEK 55 Sparer SEK 55