Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

Balklänning Älskling Golvlång Tyll Quinceanera Klänning med Rufsar Beading Applikationer Spetsar Paljetter #021004679

Pris: SEK 1,856

Originalpriset: SEK 2,442  Sparer  SEK 586

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 198 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,856

recensioner: Skriv en Recension

Från mayhuelgas 2016-10-23 23:49:26

I received my daughters dress.. beautiful... Thanks...

Från RITA MASCARENHAS 2014-08-04 20:14:52

I RECEIVED MY DRESS AND I WAS VERY SATISFIED. IT IS EXACTLY WHAT THIS SITE SHOW. AND THE MEASUREMENT WAS PERFECT. THANK YOU SO MUCH

Från Vroni 2014-05-14 04:36:49

Da mein Abiball demnächst ansteht, habe ich mir das Kleid, obwohl ich Anfangs sehr skeptisch war, in Dunkelblau bestellt. Im Grunde waren meine Sorgen hinsichtlich des Kleides vollkommen unbegründet.

Sowohl der Kundendienst, als auch der restliche Service ist super gut.
Was mich besonders überrascht hat, war die schnelle Lieferung.
Ehrlich gesagt, hätte ich nicht damit gerechnet, dass das Kleid heute schon kommt
(Hab es vor 12 Tagen erst bestellt).
Auch sind sowohl die Qualität, als auch die Passform des Kleides äußerst zufriedenstellend.

Abschließend wollte ich mich dafür (Service, Kleid, etc.) bedanken, vor allem dafür, dass alles so reibungslos verlief,
auf jeden Fall empfehle ich euch weiter! ;D

Från Hanne 2014-04-27 10:05:46

I'm overall very pleased with the dress! It's really stunning and except for the size of the bra-cup (you can't choose that in the measurements) the fit is perfect! (I chose to use my own measurements) What makes me give it only a 4-star review is the bra-cup-size and that the hem isn't cut very well, you can see almost each cut from the scissor and I'd to fix that myself. Also there are some loose threads that hadn't been cut off.

I would also prefer very much if they wrote down which company they would use for delivery. I took the expedited delivery and got UPS which didn't deliver the dress to my home, but to a local jewelry-store downtown where I had to pic it up.

But the dress is very beautiful and the color, I choose champagne as shown in the pictures, are the same as on the screen.

Personally I don't find an extra petticoat necessary, the one in the dress is big enough!

I ordered my dress on a Monday, and the Tuesday one week later I could pic up my dress.

Jag är överlag väldigt nöjd med min klänning! Den är jättefin och förutom storleken på BH-kupan (man kan inte välja den själv trots att jag valde egna mått) passar den perfekt! Det som gör att den bara får ett 4-stjärnigt resultat är BH-kupans storlek och att den nedre fållen inte var klippt särskilt bra, utan man kunde se varje klipp så det fick jag rätta till själv. Det var också några lösa trådar som inte hade blivit avklippta.

Jag skulle också föredra om dem skrev ut vilket företag som skulle leverera, jag valde den snabba leveransen och fick UPS som inte levererade klänning hem till mig utan till en lokal guldsmed i stan så att jag var tvungen att hämta upp den där. (Tänk på att tullavgifter inte är inkluderade! Jag fick betala ca 750kr extra! UPS-sverige skickar inga fakturor utan det än kontant eller kortbetalning som gäller)

Men klänningen är väldigt vacker och färgen (jag valde champagne som på bilderna) är som på skärmen.

Personligen tycker jag inte att en extra underkjol än nödvändig utan den som är insydd i klänningen räcker väl!

Jag beställde min klänning på en måndag och hämtade den tisdagen en vecka senare.

Från Constanze 2014-04-19 02:01:20

I ordered this dress in dark Navy and i just have to say that it is PERFECT!! I was skecptical at first but it Turned out that i really shouldn't have worried about it: it's totally amazing. The dress arrived 6 days after i bought it and it fits really good. The only Thing is that the tulle is a little bit lighter than the Rest of the dress but it still Looks great. I'm also really Impressed by the good handwork and qualitiy considering the price.
So all in all I am really happy I ordered this dress :-)

Svar från JenJenHouse 2014-04-20 04:01:59

Hey there, we appreciate you take the time to review the dress. We enjoy reading reviews on shopping experiences with dressfirst, especially when they are as positive as yours. We take these very seriously.

Från ksw 2013-10-07 14:18:11 FEATURED ÖVERSIKT

I purchased this dress in "grape" to use as my wedding dress. It just arrived today, and fits perfectly, and I felt like a fairy princess while wearing it. It is absolutely perfect! Thank you!

Från Blanca 2013-08-06 11:22:00 FEATURED ÖVERSIKT

Hoy recibí el vestido. Es precioso. Gracias por la atención. No hubo ningún inconveniente. Llegó en perfectas condiciones. Muchas gracias. Soy de Misiones, Argentina.

Från jannick 2013-05-03 01:16:02 FEATURED ÖVERSIKT

Ik kocht deze jurk met het idee dat hij nog heel wat aangepast zou moeten worden.
Bij ontvangst was ik verrast door de snelle levering en de mooie jurk, past als gegoten, en is zeker en vast een aanrader voor al diegenen die twijfelen.
Ik koop hier zeker in de toekomst nog een jurk.

Från Mashal Haidari 2013-04-20 05:03:30 FEATURED ÖVERSIKT

Looks exactly the way the picture shows and is sewed good. Therore the quality is worth the money! =D

Från Shar 2013-04-01 14:24:45 FEATURED ÖVERSIKT

I ordered this for my prom, and after seeing a bunch of other reviews online, I was skeptical, but this dress is amazing. For it to have been made so quickly is astonishing because it looks like a lot of care was put into the dress! I love it, and I encourage anyone else looking for a dress to shop at Jen Jen! Thanks so much for making me feel pretty for my prom!

Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 278 SEK 139 Sparer SEK 139
  • SEK 437 SEK 218 Sparer SEK 219
  • SEK 774 SEK 387 Sparer SEK 387
  • SEK 425 SEK 149 Sparer SEK 276
  • Kvinnor Nylon Tea-lång 1 Nivåer Underkjolar (037004071) 50
    SEK 179 SEK 89 Sparer SEK 89
  • SEK 222 SEK 159 Sparer SEK 64
  • SEK 199 SEK 119 Sparer SEK 80
  • SEK 60 SEK 30 Sparer SEK 30
  • SEK 109 SEK 55 Sparer SEK 55