Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

Chiffong Särskilda tillfällen Sjal #013012528

Pris: SEK 145

Originalpriset: SEK 145  Sparer  SEK 0

  • Färgtabell
SEK 145

recensioner: Skriv en Recension

Från direction 2016-08-16 06:26:53

Parfait

Från Jillian Hammes 2016-01-28 12:43:43

Love this shawl!! Matches perfectly and just the right size. I have ordered two of them for two different dresses and will probably order one for every dress I purchase from jenjenhouse(or any other dress that needs a shawl) in the future!

Från Hemu79 2015-03-17 13:07:48

Upea :)

Från Angelnx101 2015-03-13 21:42:32

I like this. Rich green gown with a scaf dupatta looks classi.

http://www.angelnx.com/

Från Ziegler Marlies 2014-11-03 10:09:28

Das Kleid ist seh sehr schön sieht wie am Bild aus. Spitze hätte etwas schöner vernäht werdn können. Bia sehr zufrieden

Från Ziegler Marlies 2014-11-03 10:07:18

top

Från uzzan monique 2014-05-22 12:20:11

bien recut les autres commandes tres satifaite ma famille vas comander sur votre site en vue d un mariage ..... merci

Från Katinka 2014-01-21 02:33:56 FEATURED ÖVERSIKT

Sehr schöner Stolen. Super Preis-Leistungs-Verhältnis!

Från rsutherland 2013-10-30 11:51:36 FEATURED ÖVERSIKT

Inexpensive, but jewelry looked elegant with my dress. Was extremely satisfied with my purchase.

Från rsutherland 2013-10-30 11:49:48 FEATURED ÖVERSIKT

Shawl matched my dress perfectly. Even though it was an inexpensive purchase, the material looked to be a quality fabric and matched my dress perfectly!

Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 163 SEK 163 Sparer SEK 0
  • SEK 109 SEK 109 Sparer SEK 0
  • SEK 54 SEK 27 Sparer SEK 27
  • SEK 154 SEK 154 Sparer SEK 0