Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

Balklänning Square Urringning Golvlång Taft Organzapåse Quinceanera Klänning med Beading Applikationer Spetsar Paljetter Svallande Krås #021002873

Pris: SEK 2,152

Originalpriset: SEK 3,961  Sparer  SEK 1,809

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 198 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 2,152

recensioner: Skriv en Recension

Från Pamela 2012-07-27 19:13:06 FEATURED ÖVERSIKT

Erstaunliches Kleid! Als ich dieses Kleid sah, konnte ich nicht glauben, wie atemberaubend schön es war! Ich liebe dieses Kleid und kann es kaum erwarten, es zu tragen!

Svar från JenJenHouse 2012-07-27 20:24:45

Från Nya 2012-06-05 05:47:57

Hallo

In welcher Farbe ist dieses Kleid abgebildet? Und können Sie mir Fotos von diesem Kleid aber in einer anderen Farbe schicken?

Herzlichen Dank

Från Nicole Rathert 2012-01-05 05:57:49 FEATURED ÖVERSIKT

Hallo....
Ich habe vor ein paar tagen mein Brautkleid bekommen und bin absolut begeistert!! Es ist noch 1000mal schöner wie auf dem Bild und es sitzt perfekt. Hatte erst ein bißchen angst,weil ich die maßanfertigung gewählt habe ( habe meine maße selber gemessen ) . Es ist der absolute Traum und ich bin mega glücklich damit. DANKESCHÖN ... Und macht bitte weiter so. Werde euch auf jeden fall weiter empfehlen. TOP ********

Svar från JenJenHouse 2012-02-07 00:12:55

Sehr geehrte Frau Rathert,

ich freue mich sehr, dass Sie so glücklich mit unserem Kleid sind.

Wir werden uns immer weiter um eine schöne Anfertigung und rechtzeitige Lieferung bemühen.

Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen einen schönen Tag.

Från carla Woodhall 2011-12-07 15:24:51

This is the most amazing and beautiful dress I have ever brought. The customer service is second to none, I would highly recommend this website to anyone wishing to purchase a classy amazing dress.

Thank you so much for making my evening so perfect.

Från kristel 2011-11-27 15:10:49

i love the dress , do you need a underskirt for the dress .thank you

Svar från JenJenHouse 2011-11-27 19:02:23

Hi kristel,

Thank you for contacting us.

If you want to have this dress poof out like the picture shows,you can order a petticoat through this link :http://www.jenjenhouse.com/petticoats-c37/?la=fromnavmenu.Hope this helps.


If you have any other questions, please feel free to contact us.
 

Från Larisa 2011-11-26 20:48:09

Hi!
I was wondering if I can order jacket and buy an extra fabric? Thank you for your time! This is a stunning gown!

Svar från JenJenHouse 2011-11-26 23:10:02

Hi Larisa,

Thank you for contacting us.

For jackets/wraps ,please go to this link for more information :http://www.jenjenhouse.com/wraps-c13/?la=fromnavmenu. Also, you can buy our fabric swatches through this link :http://www.jenjenhouse.com/swatch-c33/?la=fromnavmenu.


If you have any other questions, please feel free to contact us.

Från Rosa 2011-04-22 10:25:35

where do you ship the dresses from? and what is the price range on shipping?

Svar från JenJenHouse 2011-04-22 19:12:47

Från Helen Elias 2011-04-21 23:40:01

I was wondering what the red label pointing to the price of this dress meant "43% OFF / 48:25:46 left", I don't know if that's the time until the 43% off price will last or something.

Svar från JenJenHouse 2011-04-22 00:18:37

1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 278 SEK 139 Sparer SEK 139
  • SEK 437 SEK 218 Sparer SEK 219
  • Kvinnor Spets Satäng Spool Heel Stängt Toe Pumps med Ribbon Tie (047004932) 50
    SEK 774 SEK 387 Sparer SEK 387
  • SEK 425 SEK 149 Sparer SEK 276
  • Kvinnor Nylon Tea-lång 1 Nivåer Underkjolar (037004071) 50
    SEK 179 SEK 89 Sparer SEK 89
  • SEK 222 SEK 159 Sparer SEK 64
  • SEK 199 SEK 119 Sparer SEK 80
  • SEK 60 SEK 30 Sparer SEK 30
  • SEK 109 SEK 55 Sparer SEK 55