Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

Balklänning Axelbandslös Golvlång Taft Organzapåse Quinceanera Klänning med Rufsar Spetsar Pärlbrodering #021003109

Pris: SEK 1,856

Originalpriset: SEK 3,038  Sparer  SEK 1,181

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 198 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,856

recensioner: Skriv en Recension

Från nunes sanches lina filipa 2012-05-16 15:02:03

sera que o vestido k mandei pode ser branco e com a parte da frante em rosa laro para nao ser todo rosa

Från nunes sanches lina filipa 2012-05-16 14:58:21

gostaria de saber os tamanhos grandes e k gostava de encomendar um vestido de noiva o 26 segenifica o que e eu moro em frança thil quanto tempo demora a chegar a encomenda obrigado este tem em tamanho grande

Från Jacqueline 2012-12-25 00:44:36 FEATURED ÖVERSIKT

the dress is a beautiful dress, nice one. It looks and fits great. I was surprised at how well it is made when it is took out of the box. my mom and dad also said the dress is pretty. a nice shopping. thank you.

Från paula 2012-11-11 06:33:18

hola estoy interesda en un vestido de 15 años como me contacto con ustedes o algun telefono para darme y cuanto sale en realidad ....gracias

Från Henna Haverinen 2012-10-11 05:50:18

I received my dress today. It's not this one because it has earlier disappeared from your site. But anyway, the dress I got WAS AMAZING!! ABSOLUTELY AMAZING! Right colour and everything. It was even better what I expected. Now I'm sure that I will order my future graduation dress and also my future wedding dress from you! I am so grateful for you beacause you will make my day perfect. Keep up the good work! And one more thanks! I can't thank you enough!

Från Sandra 2012-07-09 23:51:11 FEATURED ÖVERSIKT

Wir haben dieses schöne Kleid für unsere Tochter zur Geburtstagfeier bestellt.
Es ist nicht zu damenhaft und unser Schatz mit diesem Kleid sieht wie eine Prinzessin aus.
Alles super geklappt!
Wollen die Seite gern weiterempfehlen.

Svar från JenJenHouse 2012-07-09 23:56:48

Från ausra 2012-06-20 19:42:20

will i get this dress till 17 july?to ireland?

http://www.nexteve.com/catalog/f6406.html

i need lik this colour
thanks

1
Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 278 SEK 139 Sparer SEK 139
  • SEK 437 SEK 218 Sparer SEK 219
  • SEK 774 SEK 387 Sparer SEK 387
  • SEK 425 SEK 149 Sparer SEK 276
  • Kvinnor Nylon Tea-lång 1 Nivåer Underkjolar (037004071) 50
    SEK 179 SEK 89 Sparer SEK 89
  • SEK 222 SEK 159 Sparer SEK 64
  • SEK 199 SEK 119 Sparer SEK 80
  • SEK 60 SEK 30 Sparer SEK 30
  • SEK 109 SEK 55 Sparer SEK 55