Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

A-linjeformat Axelbandslös Golvlång Taft Bröllopsklänning med Beading Svallande Krås #002012595

Pris: SEK 1,966

Originalpriset: SEK 3,276  Sparer  SEK 1,310

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 198 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,966

recensioner: Skriv en Recension

Från Amelia Mazzella 2013-07-04 03:27:07 FEATURED ÖVERSIKT

grazie di tutto, il vestito era perfetto...

pic1.jpg

Från kristinwenske 2015-02-01 12:26:21

für den Preis und nach maß einfach toll.

Från Celeste 2013-06-23 00:24:32 FEATURED ÖVERSIKT

Dress arrived quickly. Looks like the picture! Thank you for making my wedding day amazing! I would recommend to anyone to order from you guys. I will definitely be back to order.

Från Emmie 2013-06-19 00:13:43

Ik moest de jurk op maat laten maken, en dit duurde nog geen 2 weken. Na verzending zelf binnen 3 werkdagen binnen! Ik schrok wel een beetje toen het pakketje binnenkwam. Ik dacht.....past een jurk in zo'n klein doosje! Toen ik het eruit haalde was het natuurlijk erg gekreukt. Maar na even te laten hangen en daarna te passen....heeft deze jurk echt dé "wauw"factor gekregen! GEWELDIG!!! Super bedankt!

Från Marilyn 2013-06-18 02:42:58 FEATURED ÖVERSIKT

The delivery is very fast. They told me it will take 5 days to ship my order after finished.But i received my order 2 days before the deadline. I was so happy with the dress i dreamed for so long.

Från Faithe 2013-06-18 01:32:03 FEATURED ÖVERSIKT

This dress is fantastic!! the quality is amazing! Thank you very much for your excellent and prompt service! I will also be looking for Bridesmaid Dresses on this site. Thank You JENJENHOUSE!

Från Veneta Angelova 2013-06-14 13:35:27 FEATURED ÖVERSIKT

Es espectacular! Hace unos días lo pedí y lo estoy esperando con impaciencia!!!

Från Linda Schwartz 2013-06-08 09:40:56

I ordered the dress for my niece and it fits her wonderfully, thank you for a job well done.

Från Andrea 2013-05-29 21:53:05 FEATURED ÖVERSIKT

This dress is perfect! I ordered 5/24/13 n I literaly got my dress tonight 5/29/13. I recommend putting close up of the design so people actually now what there getting. I didn't see the side ruffles that touch the floor I thought they were just folds in the fabric. All in all amazing dress. I will surely recommened this website to my friends for there wedding dress's n everything else. This dress makes me feel BEAUTIFUL I tried on so many none made me feel as BEAUTIFUL as this one does I can't wait for my fiancee to see me in it!!! Excited and very satisfied! !! I was so nervous about ordering online!!!!! But it worked out.

Från Elle 2013-05-12 08:48:36 FEATURED ÖVERSIKT

Helt underbar klänning, Måttanpassade den, använde omvandlaren från cm till inch och den passade perfekt. Precis lagom i längd och behöver bara stryka klänningen innan den stora dagen.

Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 338 SEK 159 Sparer SEK 179
  • SEK 49 SEK 25 Sparer SEK 25
  • Personlig Blomma mallen Rostfritt Stål Tårtspadar (118029054) 50
    SEK 238 SEK 119 Sparer SEK 119
  • Kvinnor Nylon Tea-lång 1 Nivåer Underkjolar (037004071) 50
    SEK 179 SEK 89 Sparer SEK 89
  • Kvinnor Spets Satäng Spool Heel Stängt Toe Pumps med Ribbon Tie (047004932) 50
    SEK 774 SEK 387 Sparer SEK 387
  • SEK 60 SEK 30 Sparer SEK 30
  • Blommor Designhotell Rosett Gästbok & pennuppsättningen (101022568) 50
    SEK 534 SEK 267 Sparer SEK 267
  • Ring Kudde i Satäng med Pärla (103018229) 50
    SEK 159 SEK 79 Sparer SEK 79
  • Delikat Rund Satin Brud Buketter (124032097) 55
    SEK 397 SEK 179 Sparer SEK 218