Tillbaka till kassan
Kundrecensioner

A-Linje Älskling Golvlång Chiffong Aftonklänning med Rufsar Slits Fram #017022520

Pris: SEK 1,386

Originalpriset: SEK 2,313  Sparer  SEK 927

  • Färgtabell
  • Vill du ha en ännu bättre passform? För bara SEK 198 mer, så kan du ta del av vår extra service som ändrar färdiggjorda klänningar efter dina mått!





SEK 1,386

recensioner: Skriv en Recension

Från ChristinaS 2015-02-19 20:19:32

Hello.
Is it possible to get a deeper cleavage to the sweetheart neckline? That would be wonderful.

Från Cindy 2012-11-18 09:28:31

Bonjour,

Je souhaiterai voir ce modèle en vert foncé et bleu marine svp.
merci.

Från luciane dos santos silva 2012-08-18 18:45:47

Boa noite,

referente compra dos vestidos em media qtos porcento eu pagaria de imposto e transportes destas mercadorias? e a taxa para conversao em reais esta quantos?

obrbgada,

Från Angela 2012-08-09 12:13:03

Könnte ich von diesem Kleid noch andere Fotos sehen?
V.a. eines von der Rückseite und ein anderes von vorne? an einer anderen Person? wenn möglich in dunkelblau oder sonst einer dunklen Farbe.

Vielen Dank!

Från Dos santos 2012-08-06 15:08:37

Bonsoir,

J'aimerais savoir si je commande cette robe ce soir , est- ce que je l'aurais reçu avant le 23 août ? c'est assez urgent, merci par avance.
PS: auriez d'autres photos de cette robe svp? de la même couleur ou en bordeaux

Från Ana 2012-07-31 07:30:06

Hi,

May I see this dress in other colors and non famous person? Also, I couldn't see the return policy. Could you please tell me how does it work?

Thanks!
Ana

Från rylie 2012-07-07 22:25:38

hi , can you please send me photos of the back of the dress with the zip? is it a invisable zip? can the zip be placed on the side hidden by the arm ?

also i would like to see some photos of the dress you have actully made e.g for quality and colour i would like to see black cream and a pink colour.

the dress looks like it has a bodice with boning is this correct?

what are the chances of getting the dress to australia by the 25th ?

Från Merlina Cirikovic 2012-06-24 13:44:21

Are there any possibilities to get it within 10 July?

Från Shelby Doyle 2012-05-30 04:07:14

hi, do you think you could send me some photos of the dresses in each colour?
i have a formal in a couple of weeks and am really interested in this dress.
thanks :)

Från Liora 2012-05-28 01:45:24

Hoi,

Super mooie jurk!
Zou ik deze jurk in andere kleren mogen zien? Liefst zwart, rood, champagne en navy.

thanks!

Din kommentar har skickats! Observera att din kommentar kommer att övervakas under de närmaste 24 timmarna för alla olämpliga kommentarer. Tack för ditt besök på JenJenHouse.com!

Rekommendationer

  • SEK 278 SEK 139 Sparer SEK 139
  • SEK 437 SEK 218 Sparer SEK 219
  • Kvinnor Spets Satäng Spool Heel Stängt Toe Pumps med Ribbon Tie (047004932) 50
    SEK 774 SEK 387 Sparer SEK 387
  • SEK 425 SEK 149 Sparer SEK 276
  • Kvinnor Nylon Tea-lång 1 Nivåer Underkjolar (037004071) 50
    SEK 179 SEK 89 Sparer SEK 89
  • SEK 222 SEK 159 Sparer SEK 64
  • SEK 199 SEK 119 Sparer SEK 80
  • SEK 60 SEK 30 Sparer SEK 30
  • SEK 109 SEK 55 Sparer SEK 55