Tilbake til utsjekkingssiden
Kundeanmeldelser

Imperium Grime Gulvlengde Chiffong Festkjole med Frynse #017020321

Pris: NOK 1 156

Prisliste: NOK 1 284  Sparer  NOK 128

  • Fargekart
  • Leter du etter den perfekte passformen? For bare NOK 183 mer vil skreddene våre bruke de nøyaktige målene dine for å lage en laget-til-bestilling kjole akkurat til deg.





NOK 1 156

Produktanmeldelser: Skriv en anmeldelse

Av inka 2017-03-10 07:28:51

I got this dress and it it really beautiful and elegant. I made the order with my own measurements and it fits perfectly. I had high expectations and the result was even better than I could hope. The dress is very flattering for my silhouette. Thank you very much. I have recommend this website now to my friends too.

Av mareva.robson 2014-04-01 03:12:27

J'ai commande cette robe pour ma fille elle est superbe (la robe ... et ma fille aussi)
Le délai de livraison a été respecté
La confection est parfaite
Sincerement comme on dit en France:"chapeau"

Av Zdenka 2014-02-22 04:02:04 Omtalt Anmeldelse

The dress are excelent. Very fast shiping. Great!

Av mpabonramirez 2014-02-21 21:51:17 Omtalt Anmeldelse

It is a beautiful and elegant dress. I ordered it custom made and fitted perfectly

Av reasilviamodel 2013-10-28 04:45:03 Omtalt Anmeldelse

l'abito è di buona qualità e con una buona manifattura...ottima la vestibilità della taglia 2

Av Bev Longmate 2013-08-28 13:59:44 Omtalt Anmeldelse

This dress arrived so quickly and fitted perfectly. Just a little long. The dress is so elegant and so very well made and is exactly how it looked in the picture. This is the second time i have bought a dress and also my third order from JenJen and i wouldn't buy from anywhere else. Keep up the great work xx

Av Isoldy Camareno 2013-08-16 00:19:59 Omtalt Anmeldelse

I am a tall but thin woman, and I saw this dress on your site and fall in love with it at the first sight, I ordered it immediately, the dress is very beautiful, very satisfied with it.

Av Wanja Kristiansen 2013-08-13 08:51:17 Omtalt Anmeldelse

Rask ekspedring, rask levering. Kjolen sitter som et skudd - jeg kommer til å handle her igjen! =)

Av J. C. Bright 2013-08-04 01:31:57 Omtalt Anmeldelse

It looks great on me because of the fabulous design! The size I have chosen is just suitable for me. I measured myself strictly according to your guide. So glad to get such a good deal from you! I will be more experienced in shopping online for a fit dress!

Av Deslyn 2013-07-22 07:04:36 Omtalt Anmeldelse

An incredible sophisticated and elegant dress! Be sure to submit your measurements to insure a great fit.

Din kommentar ble sendt! Vær oppmerksom på at din kommentar vil overvåkes i løpet av de neste 24 timene for upassende innhold. Takk for at du besøker JenJenHouse.com!

Anbefalinger

  • Kvinnelige/Dans/Treningssenter Attraktiv Silikon Lim & Balance Innlegg/Ingen metalltråd/Ryggløse BH/Brystvorten Dekker (041004216) 45
    NOK 293 NOK 165 Sparer NOK 128
  • NOK 257 NOK 128 Sparer NOK 129
  • NOK 715 NOK 358 Sparer NOK 358
  • Kvinner Lær Hæle Sandaler Latin Dansesko (053007246) 65
    NOK 393 NOK 138 Sparer NOK 255
  • Kvinner Nylon Te-lengde 1 Nivåer Underskjørt (037004071) 50
    NOK 165 NOK 82 Sparer NOK 82
  • NOK 205 NOK 147 Sparer NOK 59
  • NOK 183 NOK 110 Sparer NOK 73
  • NOK 55 NOK 27 Sparer NOK 28