Tilbake til utsjekkingssiden
Kundeanmeldelser

"Elsker utenfor mål" Hjerteformede Rustfritt Stål Skjeen Set med Bånd/Stikkord #051005522

Pris: NOK 18
% Rabatt /

Prisliste: NOK 18  Sparer  NOK 0

NOK 18

Produktanmeldelser: Skriv en anmeldelse

Av ln 2014-03-18 23:55:13

Ein tolles Gastgeschenk und wunderschön verpackt. Habe die Umverpackung in lila genommen.

Av Mayme 2013-08-14 03:16:23 Omtalt Anmeldelse

Gd quality and gd customers service. Delivery is fast with tracking.
We love these. great !! wonderful!!!
They are great quality FOR THE GREAT PRICE!! These will be PERFECT wedding favors for our guests. Thanks!!!

Av Lucia 2013-07-28 00:17:51 Omtalt Anmeldelse

I must say - really cute! Our guests will love these, I would have preferred a different design it was still really cute.

Av Edileusa 2013-07-20 02:44:05

The spoons I ordered has been arrived as described and on time. individually wrapped and spoons were of good quality. Very happy with the purchase here and will high recommended to most of our friends. Thanks!

Av sun 2012-07-24 18:33:26

i bouhgt it as a gift for my friend*s wedding. She just loved! * cause is so beautiful !!! thANKS a lot

Av stefanie schneider 2012-07-20 04:09:21 Omtalt Anmeldelse

entspricht der Beschreibung.

Svar fra JenJenHouse 2012-07-25 18:18:28

Av chiara 2012-07-19 18:58:03

I just love these!! They are just gorgeous. perfect gift, the best part is my guests have no idea at all how inexpensive they are!!

1
Din kommentar ble sendt! Vær oppmerksom på at din kommentar vil overvåkes i løpet av de neste 24 timene for upassende innhold. Takk for at du besøker JenJenHouse.com!

Anbefalinger

  • Kvinner Nylon Te-lengde 1 Nivåer Underskjørt (037004071) 50
    NOK 160 NOK 80 Sparer NOK 80
  • NOK 303 NOK 142 Sparer NOK 160
  • Personlig Blomsten Designet Rustfritt Stål Servering Sett (118029054) 50
    NOK 214 NOK 107 Sparer NOK 107
  • Kvinnelige/Dans/Treningssenter Attraktiv Silikon Lim & Balance Innlegg/Ingen metalltråd/Ryggløse BH/Brystvorten Dekker (041004216) 45
    NOK 285 NOK 160 Sparer NOK 124
  • NOK 53 NOK 27 Sparer NOK 27
  • NOK 178 NOK 107 Sparer NOK 71
  • NOK 1 NOK 1 Sparer NOK 0
  • Klassisk Rustfritt Stål Tekopper Skjeen Set med Bånd (051007577) 50
    NOK 44 NOK 22 Sparer NOK 22
  • NOK 151 NOK 151 Sparer NOK 0
  • NOK 481 NOK 481 Sparer NOK 0