Tilbake til utsjekkingssiden
Kundeanmeldelser

Ballkjole kjæreste Kapell tog Tyll Brudekjole med Frynse Applikasjoner Blonder Sløyfe (r) #002011413

Pris: NOK 2 164

Prisliste: NOK 2 662  Sparer  NOK 499

  • Fargekart
  • Leter du etter den perfekte passformen? For bare NOK 178 mer vil skreddene våre bruke de nøyaktige målene dine for å lage en laget-til-bestilling kjole akkurat til deg.





NOK 2 164

Produktanmeldelser: Skriv en anmeldelse

Av lecomte 2015-03-04 03:01:05

très belle robe, les couleurs sont magnifique...Parfaite!

pic1.jpeg

Av Carmen 2013-10-16 09:52:57 Omtalt Anmeldelse

.it was the perfect dress for my,everyone was jealous

pic1.jpegpic2.jpeg

Av nadjasnotter 2013-09-24 05:32:26 Omtalt Anmeldelse

Jestem bardzo zachwycona z mojej sukni.Nie sądziłam,że naprawdę będzie jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu.Wyglądam w niej jak księżniczka z bajki:)Dziękuje za tak wspaniałą suknię.Wszystkim paniom gorąco polecam:)

Av Eva 2013-06-23 23:34:15 Omtalt Anmeldelse

I just got my dress. I've already tried it on and taken it off. It is true to size. I am so excited and I can't wait to walk down the aisle in it in August.

Av Linda St-pierre 2013-03-26 17:41:39 Omtalt Anmeldelse

Je viens de recevoir ma robe. Le premier mot qui m'est venu en tête c'est WOW!!! Elle est vraiment belle et même encore plus belle que sur la photo.J,ai pris le service sur mesure et je crois que ca vaut la peine. Je suis encore sous le choc !!! Quel beau travail. Ne pensez pas que j'exagère je viens tout juste de faire l'essayage et je suis encore sous l' émotions . Vous êtes extraordinaire jenjenhouse et c'est certain que je vous recommande!!!

milles merci
Linda
Québec,Canada

Av Irmina 2013-03-26 09:57:08 Omtalt Anmeldelse

hi, I got my dress today, I am very happy risk because it is exactly the same as in the picture, and even prettier. Thank you very much. Regards Irmina.

Av Irmina 2013-03-26 09:56:11

hi, I got my dress today, I am very happy risk because it is exactly the same as in the picture, and even prettier. Thank you very much. Regards Irmina.

Av Weissner 2013-03-24 05:08:30 Omtalt Anmeldelse

Vielen Dank, für das schönste Hochzeitskleid was ich je gesehen habe!
Der Kontakt mit JenJenHouse ging schnell und reibungslos! Ich werde auf jedenfall wieder bestellen!
Jetzt freue ich mich auf meine Hochzeit! :-)

Av rosa barata 2013-03-20 16:23:44 Omtalt Anmeldelse

para mim este é sem duvida alguma o meu vestido de sonho
veio exactamente igual ao que solicitei é mesmo fabuloso
obrigada jenjenhouse por tornar o meu sonho realidade

Av Nadine Stasiak 2013-01-24 02:01:36 Omtalt Anmeldelse

Das Kleid ist wirklich bezaubernd !!!! Vielen Dank auch für die unkomplizierte schnelle Bearbeitung, bzw. Änderung und dem netten Kontakt nachdem ich das Kleid leider in einer falschen Farbe bestellt habe.
Dieses Kleid und den Kauf bei jenjenhouse kann ich jedem weiterempfehlen ! Man macht keinen Fehler!

Din kommentar ble sendt! Vær oppmerksom på at din kommentar vil overvåkes i løpet av de neste 24 timene for upassende innhold. Takk for at du besøker JenJenHouse.com!

Anbefalinger

  • NOK 303 NOK 142 Sparer NOK 160
  • Klassisk Rustfritt Stål Tekopper Skjeen Set med Bånd (051007577) 50
    NOK 44 NOK 22 Sparer NOK 22
  • Personlig Blomsten Designet Rustfritt Stål Servering Sett (118029054) 50
    NOK 214 NOK 107 Sparer NOK 107
  • Kvinner Nylon Te-lengde 1 Nivåer Underskjørt (037004071) 50
    NOK 160 NOK 80 Sparer NOK 80
  • NOK 481 NOK 481 Sparer NOK 0
  • NOK 53 NOK 27 Sparer NOK 27
  • Kvinnelige/Dans/Treningssenter Attraktiv Silikon Lim & Balance Innlegg/Ingen metalltråd/Ryggløse BH/Brystvorten Dekker (041004216) 45
    NOK 285 NOK 160 Sparer NOK 124