Tilbake til utsjekkingssiden
Kundeanmeldelser

Ballkjole kjæreste Bane-tog Satin Organza Blonder Brudekjole med Profilering Blomst(er) #002011970

Pris: NOK 2 246

Prisliste: NOK 3 175  Sparer  NOK 929

  • Fargekart
  • Leter du etter den perfekte passformen? For bare NOK 180 mer vil skreddene våre bruke de nøyaktige målene dine for å lage en laget-til-bestilling kjole akkurat til deg.





NOK 2 246

Produktanmeldelser: Skriv en anmeldelse

Av rusuioana 2017-01-13 04:29:00

Very happy with the dress I ordered, I would highly recomend the site.

pic1.jpeg

Av Alexandra 2017-09-20 07:41:27

El día de ayer 19/09/2017 recibí mi vestido y quede totalmente enamorada de el, esta igual que en la foto, la calidad del vestido es increíble, debo admitir que supero mis expectativas, y debo admitir que no me lo esperaba, muy buena pagina y vestidos muy accesibles, la verdad pienso seguir comprando por esta pagina!

Av Alexandra 2017-09-06 07:45:43

El dia de ayer acabo de comprar el vestido, espero todo salga bien!

Av meagan.j 2015-05-17 03:07:40

I am so glad that I took the risk and ordered this dress! Absolutely amazing, and perfect couldn't fault the dress at all! Will highly recomend this company to anyone I know looking for their perfect wedding dress. Thank you once again!

Av Erica 2013-06-30 22:39:55 Omtalt Anmeldelse

I'm soooooo glad i took the plunge.i cant believe my eyes when i saw my dress. The material is sturdy, yet flows very nicely. All in all, the dress is wonderful everyone who has seen it so far agrees.

Av karen 2012-08-29 04:24:23

can you please send me close ups of this dress in white without satin bow

Av Tessa Faassen 2012-08-24 09:18:21

Hello I`m tessa From Holland...

I`m in love with this dress can i get pictures to see it opclose?
and without the Satin bow?

Thank you

Tessa

1
Din kommentar ble sendt! Vær oppmerksom på at din kommentar vil overvåkes i løpet av de neste 24 timene for upassende innhold. Takk for at du besøker JenJenHouse.com!

Anbefalinger

  • NOK 305 NOK 144 Sparer NOK 162
  • Klassisk Rustfritt Stål Tekopper Skjeen Set med Bånd (051007577) 50
    NOK 45 NOK 22 Sparer NOK 22
  • Personlig Blomsten Designet Rustfritt Stål Servering Sett (118029054) 50
    NOK 216 NOK 108 Sparer NOK 108
  • Kvinner Nylon Te-lengde 1 Nivåer Underskjørt (037004071) 50
    NOK 162 NOK 81 Sparer NOK 81
  • NOK 700 NOK 350 Sparer NOK 350
  • NOK 54 NOK 27 Sparer NOK 27
  • Kvinnelige/Dans/Treningssenter Attraktiv Silikon Lim & Balance Innlegg/Ingen metalltråd/Ryggløse BH/Brystvorten Dekker (041004216) 45
    NOK 287 NOK 162 Sparer NOK 126
  • Delikat Rund Satin Brude Buketter (124032097) 55
    NOK 359 NOK 162 Sparer NOK 198