Tilbake til utsjekkingssiden
Kundeanmeldelser

A-formet V-hals Knelengde Chiffong Brudepikekjole med Frynse Profilering paljetter #007001083

Pris: NOK 1 123

Prisliste: NOK 1 604  Sparer  NOK 481

  • Fargekart
  • Leter du etter den perfekte passformen? For bare NOK 180 mer vil skreddene våre bruke de nøyaktige målene dine for å lage en laget-til-bestilling kjole akkurat til deg.





NOK 1 123

Produktanmeldelser: Skriv en anmeldelse

Av Précilla Robitaille 2013-02-21 09:30:48 Omtalt Anmeldelse

La Robe est magnifique je l'adore excellente qualité ceintrer et support inclus dans la robe wow.

pic1.jpg

Av tissot 2012-06-12 02:06:38

bonjour comment choisir la taille 46 dans ce modele je me situe plus sur du 42 44 mais par doute
merci

Av mel.thiery 2016-05-05 10:22:46

travail tip top, j'avais commandé un premier modelè qui ne m’avait pas satisfaite mais là c nickel. merci bcp!!

Av elisabethhaagensen 2015-03-02 10:09:40

Nydelig kjole som står helt til forventningene mine!
Jeg er litt fyldig og bruker vanligvis str. 44-46, og bestilte derfor str. 18W. Denne passet perfekt og hadde en slankende effekt. Jeg bestilte farge burgunder, men synes kjolen var mer mørkerød i fargen. Men det synes jeg ikke gjør noe.

God service, der jeg fikk svar på spm. via e-mail allerede dagen etter jeg sendte de.

Av bernice1982 2014-05-27 09:30:10

De jurk ziet er in het echt nog mooier uit. Doordat ik mijn exacte maten door had gegeven, past de jurk goed en sluit perfect aan.

Av annviza 2014-03-27 08:40:09

I would like to know how much is the shipping cost for France and Spain please.

Svar fra JenJenHouse 2014-03-27 20:29:48

Av cjkidder81763 2013-09-26 14:26:39 Omtalt Anmeldelse

This dress is absolutely beautiful and I love the Regency color. These girls are going to look beautiful in the 3 that I ordered.

Av Coleen Paterson 2013-08-25 00:13:08 Omtalt Anmeldelse

I selected this dress in Watermelon for my bridesmaids and it's perfect! I have four bridesmaids, all different heights and sizes and this dresses flattered them all. They love it. It's great value and as it has good boning structure inside the dress, so it keeps its shape really well.

Av Ada 2013-08-13 01:34:20 Omtalt Anmeldelse

lovely dress!! the delivery is also fast and i like the chiffon fabric and the price too:) would like to recommend this dress to all of you and the customer serveic is very helpful:) thank you!!

Av Gillian 2013-08-03 23:41:16 Omtalt Anmeldelse

lovely dress!! buy it when i see it at first sight. it is simple but beautiful. like it very much.thank you!! the price is reasonable and the quality is higher. i would come to buy next time:)

Din kommentar ble sendt! Vær oppmerksom på at din kommentar vil overvåkes i løpet av de neste 24 timene for upassende innhold. Takk for at du besøker JenJenHouse.com!

Anbefalinger

  • NOK 305 NOK 144 Sparer NOK 162
  • Klassisk Rustfritt Stål Tekopper Skjeen Set med Bånd (051007577) 50
    NOK 45 NOK 22 Sparer NOK 22
  • Personlig Blomsten Designet Rustfritt Stål Servering Sett (118029054) 50
    NOK 216 NOK 108 Sparer NOK 108
  • Kvinner Nylon Te-lengde 1 Nivåer Underskjørt (037004071) 50
    NOK 162 NOK 81 Sparer NOK 81
  • NOK 700 NOK 350 Sparer NOK 350
  • NOK 54 NOK 27 Sparer NOK 27
  • Kvinnelige/Dans/Treningssenter Attraktiv Silikon Lim & Balance Innlegg/Ingen metalltråd/Ryggløse BH/Brystvorten Dekker (041004216) 45
    NOK 287 NOK 162 Sparer NOK 126
  • Delikat Rund Satin Brude Buketter (124032097) 55
    NOK 359 NOK 162 Sparer NOK 198