Terug naar afrekenpagina
Ervaringen van Klanten

"Liefde mateloos" Hart Gevormd Roestvrij Staal Lepel set met Linten/Etiket #051005522

Prijs: 1.85

Prijslijst: € 3.70  Bespaart  € 1.85

€ 1.85

Product Ervaringen: Schrijf een review

Door ln 2014-03-18 23:55:13

Ein tolles Gastgeschenk und wunderschön verpackt. Habe die Umverpackung in lila genommen.

Door Mayme 2013-08-14 03:16:23 SPECIALE AANDACHT VOOR REVIEW

Gd quality and gd customers service. Delivery is fast with tracking.
We love these. great !! wonderful!!!
They are great quality FOR THE GREAT PRICE!! These will be PERFECT wedding favors for our guests. Thanks!!!

Door Lucia 2013-07-28 00:17:51 SPECIALE AANDACHT VOOR REVIEW

I must say - really cute! Our guests will love these, I would have preferred a different design it was still really cute.

Door Edileusa 2013-07-20 02:44:05

The spoons I ordered has been arrived as described and on time. individually wrapped and spoons were of good quality. Very happy with the purchase here and will high recommended to most of our friends. Thanks!

Door sun 2012-07-24 18:33:26

i bouhgt it as a gift for my friend*s wedding. She just loved! * cause is so beautiful !!! thANKS a lot

Door stefanie schneider 2012-07-20 04:09:21 SPECIALE AANDACHT VOOR REVIEW

entspricht der Beschreibung.

Antwoord van JenJenHouse 2012-07-25 18:18:28

Door chiara 2012-07-19 18:58:03

I just love these!! They are just gorgeous. perfect gift, the best part is my guests have no idea at all how inexpensive they are!!

1
Uw commentaar is succesvol ingediend! Uw commentaar wordt in de volgende 24 uur gecontroleerd op eventuele ongepaste inhoud. Let op dat uw commentaar in de volgende 24 uur wordt gemonitord op ongepaste inhoud. Dank u voor uw bezoek aan JenJenHouse.com!

Aanbevelingen

  • Kvinner Nylon Thee lengte 1 Niveaus Onderrokken (037004071) 50
    € 17.58 € 8.79 Bespaart € 8.79
  • € 33.24 € 15.63 Bespaart € 17.61
  • Persoonlijke Ontwerp van de Bloem Roestvrij Staal Serveersets (118029054) 50
    € 23.46 € 11.72 Bespaart € 11.74
  • Vrouwelijk/Dans/Gym Aantrekkelijk Silikon Kleefmiddelen & Shapers/Draadloze/Backless Beha/Tepelhoezen (041004216) 45
    € 31.26 € 17.60 Bespaart € 13.67
  • € 5.87 € 2.92 Bespaart € 2.94
  • € 43.01 € 21.50 Bespaart € 21.52
  • € 19.55 € 11.72 Bespaart € 7.83
  • Klassieke/Mooi Bedank Tassen  (050013924) 45
    € 0.13 € 0.08 Bespaart € 0.06
  • Ring Kussen in Satijn met Parel (103018229) 50
    € 15.62 € 7.81 Bespaart € 7.81
  • Klassieke Roestvrij Staal Theekopjes Lepel met Linten (051007577) 50
    € 4.87 € 2.43 Bespaart € 2.43
  • Delicaat Ronde Satijn Bruids Boeketten (124032097) 55
    € 39.10 € 17.60 Bespaart € 21.51
  • Bloemen ontwerp Boog Gastenboek & pennenset (101022568) 50
    € 52.56 € 26.28 Bespaart € 26.28
  • € 41.87 € 14.65 Bespaart € 27.22
  • € 76.23 € 38.12 Bespaart € 38.12