Tilbage til kassen
Kundeanmeldelser

Imperium Stropløs Gulvlængde Chiffon Festkjole med Flæsekanter Perlebroderi Applikationer Lace #020003264

Pris: DKK 865

Original pris: DKK 1.187  Sparer  DKK 322

  • Farvetabel
  • Leder du efter den perfekte pasform? For yderligere DKK 140 vil vores skræddere bruge dine nøjagtige mål til at skabe en lave-på-bestilling kjole lige til dig.





DKK 865

Produktanmeldelser: Skriv anmeldelse

Af Jannicke Wilhelmsen 2016-04-27 09:44:47

Love it

Af liza 2012-12-02 00:21:13

I just got this dress... fabulous one & a very precise sewing
thanks jenjenhouse for this dress

Af postec 2012-09-19 15:31:54

Bonjour, pourrais-je avoir plus de photo au niveau du buste et es ce que je peux avoir la couleur de sur la photo pour la prendre en identique voila merci beaucoup.

Af Marie Acton 2012-07-17 12:41:09

Please can i see a picture of this dress in the colour that most matches the one in the picture as from the other comments i can see that that colour is not available anymore

Af Christine Horne 2012-07-13 12:10:33

This dress looks fab. How long does it take to get it to Norway ? How come you dont have the colour in the picture?

Af Emilie 2012-07-12 22:13:32 Sorteret anmeldelse

Habe das Kleid für eine Party gekauft.

Es sieht traumhaft aus. Der Stoff fällt wunderschön.

Ich kann das Kleid absolut empfehlen!

Af Katrina 2012-06-24 02:22:34

Hi
I have 3 questions regarding this beautiful dress:
1. Is there boning in this dress? If so, is it only on the lace beading area, or does it go to the waist.
2. Can thin straps be sewn on this dress?
3. Is the silver in your colour range a white silver or black silver? Can I please see this in your available silver colour.

Thanks

Af MIRJETA 2012-06-21 07:52:02

HALLO
IST DER KLEID IN GRÖSSE 46 ZU HABEN UND IST ES LIEFERBAR BIS 6.7.12?

Af Sarah Heinze 2012-06-17 07:10:42

Hallo,
es ist zwar noch keine Bewertung , aber ich wollte gerne fragen welche Farbe das Kleid hat und vor allem ob sie die Farbe noch auf Lager haben. Denn als ich das Kleid gesehen habe... habe ich mich wie so viele auch verliebt und ich wollte es auf einer Hochzeit anziehen und ich will kein anderes Kleid mehr haben.

Af Denise Skillecorn 2012-06-02 00:05:20

Hi what is the colour of this dress in the picture???

Din kommentar blev sendt! Bemærk at din kommentar vil blive overvåget i løbet af de næste 24 timer for nogen form for upassende indhold. Tak for dit besøg hos JenJenHouse.com!

Anbefalinger

  • DKK 195 DKK 98 Sparer DKK 98
  • DKK 307 DKK 153 Sparer DKK 154
  • DKK 544 DKK 272 Sparer DKK 272
  • DKK 299 DKK 105 Sparer DKK 194
  • Kvinder Nylon Te-længde 1 Niveauer Skørter (037004071) 50
    DKK 125 DKK 63 Sparer DKK 63
  • DKK 156 DKK 112 Sparer DKK 45
  • DKK 140 DKK 84 Sparer DKK 56
  • DKK 42 DKK 21 Sparer DKK 21
  • DKK 77 DKK 38 Sparer DKK 38